Spieren voor Spieren

 

Even iets heel anders: Ieder jaar steun ik één goed doel. Deze keer doe ik dat voor de strijd tegen spierziekten bij kinderen. De aanleiding daarvoor is het avontuur dat enkele goede vrienden van mij aangaan: de Ironman Race in Vitoria-Gasteiz in Spanje op 11 juli. Hun doel is om daarmee € 25.000 op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. En even voor de duidelijkheid, een Iron Man race gaat over 3,86 km zwemmen, 180,2 km fietsen en 42,195 km hardlopen, de klassieke langeafstandstriatlon! Daarvoor moet je topfit zijn!

Wij zijn in ons gezin gezegend met 2 gezonde en actieve dochters die van alles ondernemen. Dat gun je natuurlijk ieder kind. Daarom steun ik Leandro, Martijn, Daniel en Niels.  Dat doe ik door onder andere bij te dragen aan de bekostiging van gezonde en verantwoorde voeding en fysiotherapiebehandelingen. Immers, goede voeding is de basis voor energie en met efficiënt bewegen zet je die optimaal om in arbeid en prestaties!

Wil je de mannen ook steunen, en daarmee de stichting Spieren voor Spieren? Dat kan! Zie de website: https://theroad2ironman.nl/ of de link hieronder. Op de website kan je ook de voorbereidingen volgen en huidige stand van het sponsorbedrag.

Heel veel plezier en succes met alle voorbereiding. Geniet van alles! Go mannen Voor Spieren voor Spieren!

Steun de mannen

Niels

#SpierenvoorSpieren #Sponsoractie #energie #duurzaamheid #TheRoad2IronMan